Contact

x

Evenementen

news blog image

ESEF - Ontmoetingsplek voor de maakindustrie

21 maart 2018 | Jaarbeurs, Utrecht

De maakindustrie staat bol van de veranderingen. Roland Heesch van Ctac is tijdens de presentatie uw expeditieleider en geeft aan de hand van een klantverhaal antwoord op diverse vragen.

Lees meer
news blog image

Een geslaagde expeditie in de maakindustrie. Hoe doe je dat?

29 maart 2018 | Webinar

De maakindustrie staat bol van de veranderingen. Zo staat de klant steeds meer centraal, gebeuren vrijwel alle processen digitaal en verschuift de focus van massaproductie naar personalisatie.

Aanmelden
news blog image

Ctac Retail Event: 17 april 2018

17 april 2018 | Store of the Future, Printerweg 22, Amersfoort

Hoe zet je klantdata bewust in om het onbewuste koopgedrag van consumenten te beïnvloeden? Je hoort het op dinsdag 17 april tijdens het Ctac Retail Event.

Schrijf u in
news blog image

Verandering versnellen in de maakindustrie

18 april 2018 | 13.30 - 17.00 uur | Aviodrome, Lelystad

De slimste fabriek speelt snel in op veranderende klantwensen, houdt grip op productie en borgt een optimaal rendement. Hoe bereikt u deze bestemming? Ctac geeft u het perspectief in een hands-on Onboarding sessie.

Meer weten.
news blog image

Webinar: Winshuttle Foundation Basics

24 april 2018 | Webinar

Winshuttle Foundation biedt een efficiënte manier om interne workflows op te zetten, te beheren, te monitoren en direct door te zetten naar SAP. Volg het webinar en maak kennis met Winshuttle Foundation.

Aanmelden
news blog image

Winshuttle User Group

7 juni 2018 | Ctac

Lees meer
news blog image

CorporatiePlein 2018

27 september 2018 | Expo Houten

Het corporatieplein is dé bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. Deze beurs wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties.

Lees meer
news blog image

ICT & Logistiek 2018

7 november 2018 | Jaarbeurs Utrecht

Tegenwoordig wordt bijna alles gedigitaliseerd in de logistieke keten. De logistieke en supply chain sector stelt zich de vraag 'hoe werk ik zo efficiënt mogelijk tegen zo laag mogelijke kosten?'

Lees meer
news blog image

Recording Webinar: Winshuttle Basics

22 februari 2018 | Webinar

Datakwaliteit is het fundament onder vrijwel ieder proces in uw organisatie. Daarom is het zaak om de kwaliteit van de informatie in uw SAP systemen te borgen.

Bekijk de opname van het webinar
news blog image

Recording Webinar: De perfecte strategie voor cloudsucces

22 februari 2018 | Webinar

Organisaties kiezen vaker voor best-of-breed oplossingen. Zo ontstaan IT-landschappen waar applicaties van meerdere aanbieders naast elkaar draaien. Hoe brengt u alle oplossingen samen?

Bekijk de opname van het webinar