Contact

x
Moderne Werkplek

Office 365 met daarin Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive, is onmisbaar voor de moderne werkplek van uw werknemers. Integreer deze hulpmiddelen op de juiste manier en u verhoogt de productiviteit van uw bedrijf.

Haal meer uit uw moderne werkplek

In een moderne organisatie is informatie de sleutel tot goede samenwerking. Een goed geïntegreerde moderne werkplek helpt uw medewerkers om meer gedaan te krijgen met de middelen die ze hebben, waar en wanneer ze maar willen.

Moderne Werkplek: Een dynamische, moderne manier van werken

Vandaag de dag is werk dynamischer dan ooit. Mensen zijn veel en vaak langer onderweg, werken samen in teams met wisselende samenstellingen en maken gebruik van allerlei digitale tools die hen daarbij ondersteunen. Voor werkgevers is het moeilijk om te zorgen dat de moderne werkplek meegroeit met de snel veranderende mobiele, moderne manier van werken. Office 365 met daarin onder andere de applicaties Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive zijn hierbij onmisbaar.
 
Een goede integratie van applicaties in de cloud is daarom heel belangrijk. Het stelt werknemers in staat om snel de laatste versies van de meest relevante informatie te vinden, en om deze waar en wanneer dan ook te raadplegen.
 
Ctac is Microsoft Gold Partner en dus expert in Office 365 en Desktop as a Service (DaaS). We verenigen uw bedrijfsapplicaties moeiteloos in één optimale moderne werkplek. Wij helpen u met:

 
  • Moderne Werkplek: we zorgen dat uw medewerkers profiteren van een goed geïntegreerde moderne werkplek om meer gedaan te krijgen
  • iConnect: een op maat gemaakte startpagina voor uw slimme werkplek
  • Adoptie: zorg voor een gestroomlijnde adoptie van de moderne werkplek binnen uw organisatie
  • Integraties: we helpen u bij het naadloos integreren van uw applicatielandschap
  • Beheer: wij nemen het beheer en het updaten van de werkplek volledig uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw business
  • Beveiliging: uw data is veilig dankzij security volgens de hoogste normen

De Slimme Werkplek

Een slimme werkplek voor de mobiele werknemer. De juiste combinatie van applicaties en informatie in een goed geïntegreerde intelligente omgeving gebaseerd op de rol van een gebruiker.

User Adoption

Maak een vliegende start met slimmer werken en communiceren. Met de bewezen gebruikersadoptiemethodes van Ctac zorgt u voor een gestroomlijnde adoptie van business productivity oplossingen.

Managed Services

Overleggen, documenten delen, samenwerken, kennis vinden en delen… het gebeurt steeds vaker in de cloud en op een slimme werkplek. Altijd en overal kunnen werken op elk device is voor organisaties de nieuwe realiteit.

Route365 Cooker Sessie

Hoe zorgt u dat uw moderne werkplek u optimaal faciliteert in uw behoeften en werkprocessen? De Route365 Cooker Sessie helpt u op weg.

Bekijk de Cooker Sessie

Het idee was er al. Covid-19 zorgt voor de uitvoering

Blog

Ideeën om op een andere manier te samenwerken zijn al jaren onderwerp van gesprek. De maatregelen tegen Covid-19 heeft de noodzaak om daadwerkelijk op een andere manier te gaan werken, vergroot.

Microsoft Ignite 2019: Modern Workplace

Video

Tijdens Microsoft Ignite 2019 werd uitvoerig gesproken over Microsoft's strategie rondom de moderne werkplek.

Webinar ‘Digitale werkplekken bij woningcorporaties’

Webinar Recording

Voor Paul Vos kent de digitale werkplek geen geheimen. Hij weet precies uit te leggen wat een digitale werkplek is, hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is.