Contact

x
Bynder

Uw klanten krijgen een bepaald beeld van uw organisatie op basis van visuele en tekstuele merkuitingen. Om in de gedachten van uw klanten te blijven, is het van belang consistente merkuitingen te ontwikkelen, verrijken en te distribueren. Merkconsistentie is de weg naar een succesvol merk. Bynder DAM maakt dit alles mogelijk, snel en gemakkelijk.

Bynder is de snelste manier om digitale bestanden professioneel te beheren. Het prijswinnende platform voor digital asset management (DAM) biedt marketeers een slimme manier om grafische bestanden, video’s en documenten te vinden en delen. Bynder staat bekend om de user-experience en heeft tot op heden ruim 500.000 brandmanagers en 1.500 organisaties waaronder Puma, Spotify and Icelandair geholpen bij het creëren, delen en organiseren van hun digital content in de cloud.

Bynder werd in 2013 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 350 medewerkers en wereldwijd zeven kantoren, verspreid over Nederland, de Verenigde Staten, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten. Voor meer informatie, kijk op www.bynder.com of volg Bynder op Twitter via @bynder.

Ctac werkt samen met Bynder, software voor het managen van digitale assets zoals foto’s, video’s, banners en meer. Bynder is dé digitale hub die marketingteams in staat stelt digitale content te creëren, te vinden en te gebruiken.