Contact

x
Dell Boomi

Dell Boomi

Ctac beschikt dankzij het partnerschap met Dell Boomi over een krachtig, betaalbaar, snel en veilig integratieplatform in de cloud. Dell Boomi is een waardevolle aanvulling op de integratieportfolio van Ctac. Dell Boomi is geschikt voor bedrijven van klein tot groot, met uiteenlopende IT resources en budgetten.

Dell Boomi

Om processen efficiƫnt te laten verlopen, moeten applicaties met elkaar kunnen praten. Integratie is key. Dankzij de Dell Boomi Integration Cloud is dat geen enkel probleem. Cloud, on-premise, Ctac brengt het allemaal samen met Dell Boomi Atomsphere.

Ctac beschikt dankzij het partnerschap met Dell Boomi over een krachtig, betaalbaar, snel en veilig integratieplatform in de cloud. Met Dell Boomi wordt het bouwen, uitrollen en managen van integraties extreem eenvoudig. Dankzij de ingebouwde intelligentie van Dell Boomi blijken zelfs de meest complexe integraties drie tot tien keer sneller te verlopen waardoor de time to value veel korter is.

Dell Boomi is een waardevolle aanvulling op de integratieportfolio van Ctac. Dell Boomi is geschikt voor bedrijven van klein tot groot, met uiteenlopende IT resources en budgetten. Met Dell Boomi kunnen zij direct aan de slag met integratie zonder investering in aanschaf en beheer van software of hardware.

Inmiddels zijn drie consultants van Ctac door Dell Boomi gecertificeerd, hebben we diverse demo’s opgetuigd en staan de eerste integratieprojecten met Dell Boomi op stapel.