Contact

x
Kentico

Kentico Gold Partner

Kentico biedt alle verfijning van een geïntegreerde eCommerce-oplossing, zonder de kopzorgen en kosten die daar normaal bij komen kijken. Dit systeem biedt een uitgebreide CMS, online-marketing faciliteiten en is perfect voor contentgedreven websites.

Kentico Gold Partner

Kracht hoeft niet duur te zijn

Kentico biedt alle verfijning van een geïntegreerde eCommerce-oplossing, zonder de kopzorgen en kosten die daar normaal bij komen kijken. Dit systeem biedt een uitgebreide CMS, online-marketing faciliteiten en is perfect voor contentgedreven websites. Denk hier bijvoorbeeld aan ticketsales in de vrijetijdsbranche, dealerpresentaties in de auto-industrie en contractverkoop in de energiebranche.

Grote mogelijkheden

Kentico is een all-in-one-oplossing. Dat betekent dat u uitgebreide eCommerce functionaliteit combineert met een krachtige en geïntegreerde set-enterprise marketing instrumenten. U kunt aan de slag met product content management, de webshop aanbieden op meerdere mobiele apparaten en uw eCommerce integreren met social media. Kentico is daarbij klaar voor de Cloud en komt met payment-provider integratie en shipping-provider integratie. En met de Ctac Kentico Connector integreert u de oplossing moeiteloos met Microsoft Dynamics NAV.

Lage licentiekosten

Met Kentico houdt u voor een lage prijs met gemak de grote jongens bij. Ontwikkeld vanuit het idee dat u nooit te veel moet betalen voor te weinig capaciteit, biedt Kentico u de mogelijkheid een complexe omni-channel marketing campagne te beheren met één oplossing. U krijgt per klant inzicht met innovatieve klantprofielen en bouwt een webshop zonder code maar met bewezen plug-and-play templates. Omdat Kentico gebaseerd is op Microsoft .NET technologie biedt het ook mogelijkheden tot aanpassing aan uw bedrijfsprocessen. Zo is Kentico een solide en flexibele keuze voor de toekomst.