Contact

x
Microsoft Gold Partner

Microsoft Gold Partner

Ctac is Gold Partner van Microsoft en verzorgt de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie. Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Microsoft is de grootste softwareleverancier ter wereld.

Microsoft Gold Partner

Microsoft helpt mensen en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Met meer dan 100.000 collega’s in ruim 60 landen werkt Microsoft aan het inlossen van deze belofte. Microsoft is de grootste software leverancier ter wereld. Microsoft Nederland telt 500 medewerkers. De verkoop van de Microsoft-producten en -diensten verloopt via het indirecte model: partners en resellers verzorgen de verkoop en implementatie van Microsoft-producten en -technologie.

Ctac is gecertificeerd Microsoft Gold Partner

Ctac heeft verschillende Gold Partnerships verworven:

  • Hosting, SPLA en SAAS
  • SharePoint en SQL
  • .NET en E-business
  • Microsoft OS, Windows en Exchange
  • Information worker

Onze partners

Ctac werkt als Microsoft Gold Partner samen met gecertificeerde partners:

assistance-software.jpg

Sinds 1990 ontwikkelt Assistance Software oplossing voor de zakelijke dienstverlening. Kenmerk van deze oplossingen is dat deze ontwikkeld zijn in Microsoft Dynamics CRM, met alle bijbehorende voordelen: snel vertrouwd door de welbekende user interface, onderdeel van Microsoft Outlook en tijdschrijven op basis van de Outlook agenda.