Contact

x
inRiver

inRiver

Ctac is Platinum partner van inRiver. inRiver is leverancier van product informatie management-oplossingen. Op die manier helpt Ctac retailers, wholesalers en manufacturers om het complete (online)aankoopproces van klanten nog beter te stroomlijnen.

inRiver

Het aantal digitale verkoopkanalen en het gebruik van mobiele devices groeit snel. U wilt uw klanten van de beste productinformatie voorzien en hen helpen de juiste aankoopbeslissing te nemen. Ongeacht het kanaal. Efficiënt en flexibel productgegevensbeheer is hierbij cruciaal. Het PIM systeem van inRiver biedt dit als geen ander.

Het moderne Product Information Management-platform (PIM) van inRiver helpt manufacturers, wholesalers en retailers om het complete aankoopproces van hun klanten perfect te stroomlijnen. Online, maar ook voor catalogus en POS.

PIM oplossingen draaien om het verzamelen, verrijken, distribueren en optimaliseren van productinformatie. Het platform helpt u om de juiste content voor de verkoop en marketing van uw producten en diensten op orde te krijgen. Beheer uw productinformatie op intuïtieve wijze, waarbij productinformatie op inzichtelijke wijze deelbaar wordt over alle kanalen waar uw klanten zich bevinden. Zo zorgt u voor realtime informatie en accurate data op elk verkoopkanaal. Met het PIM systeem creëert u een eersteklas online klantervaring en versnelt u uw time-to-market. En dat met een verrassend korte implementatietijd!

Hoe creërt u de beste ervaring met behulp van optimaal product information management?

Ctac gaf onlangs samen met InRiver haar visie op product information management tijdens een webinar waarin de volgende onderdelen aan bod kwamen:

- Wat is PIM en wat levert het u op?
- Hoe verhoudt PIM zich tot Master Data Management?
- Hoe draagt optimaal PIM bij aan de beste ervaring voor (eind)klanten en leveranciers?
- Wat is de toekomstige rol van PIM (visie + roadmap)?

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

KAARSENFABRIKANT SPAAS STAPT OVER OP INRIVER PIM

Referentiecase

Om afnemers zo goed mogelijk te voorzien van productinformatie, is Spaas overgestapt op productinformatiesysteem InRiver.

Webinar: inRiver PIM - Product informatie management

Webinar

Hoe helpt optimaal product informatie management u in het creëren van de beste ervaring?

PIM systeem: one version of the truth – wat betekent dit?

Blog

Product Informatie Management-systemen (PIM-systemen) moeten zorgen voor ‘one version of the truth’. Dat lukt je echter alleen als je daar ook organisatorisch klaar voor bent.