Contact

x

Ctac sponsort Bossche Basketbalvereniging New Heroes

7 december 2018, Retail, Wholesale, Manufacturing, Woningcorporaties & Vastgoed, 1 min leestijd

Gisteren hebben Ctac en New Heroes een overeenkomst getekend waarmee Ctac het komend jaar een van de hoofdsponsors is van de Bossche Basketball club. New Heroes is 16-voudig landskampioen en gaat ook dit jaar op avontuur in Europa. Ambities te over, wat voor Ctac zeer herkenbaar is. De contacten tussen Ctac en New Heroes zijn al eerder gelegd, zij het in een andere context. We hechten een grote waarde aan de continue ontwikkeling en verbetering van soft skills en vaardigheden van onze medewerkers. Dit doen we onder andere door sinds dit jaar soft skills trainingen aan te bieden via een online portal van New Heroes. Zo is ook de samenwerking tot stand gekomen die gisterenavond is bekrachtigd.

Hoe geven we invulling aan de sponsoring?

Naast tenuesponsoring zal er ook branding zijn tijdens de thuiswedstrijden van New Heroes in de Maaspoort. Daarnaast zal er een nadrukkelijk invulling worden gegeven aan de arbeidsmarktcommunicatie van Ctac.

new-heroes-ctac-ondertekening.jpg