Contact

x

Ctac kondigt vertrek aan van CFO Van der Werf

22 maart 2019, 1 min leestijd

Persbericht - 

ICT Solution Provider Ctac N.V. (Ctac) (Euronext Amsterdam: CTAC) kondigt vandaag het vertrek aan van de heer D.G.H. van der Werf, CFO en lid van de raad van bestuur. 

Ctac boekt hogere omzet; resultaat gedrukt door eenmalige afboeking.

8 maart 2019, 10 min leestijd

Persbericht - 

’s-Hertogenbosch, 8 maart 2019 – ICT Solution Provider Ctac N.V. (Ctac) (Euronext Amsterdam: CTAC) maakt vandaag de jaarcijfers over 2018 bekend.

news blog image

Ctac sponsort Bossche Basketbalvereniging New Heroes

7 december 2018, 1 min leestijd

Gisteren hebben Ctac en New Heroes een overeenkomst getekend waarmee Ctac het komend jaar een van de hoofdsponsors is van de Bossche Basketball club. New Heroes is 16-voudig landskampioen en gaat ook dit jaar op avontuur in Europa.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

InRiver onderscheidt Ctac met Partner of the Year Benelux award en Marketplace award

30 mei 2018, 2 min leestijd

Den Bosch, 30 mei 2018 - Product Information Management-specialist inRiver heeft Business & Cloud Integrator Ctac beloond met twee awards. De prijzen werden uitgereikt tijdens het jaarlijkse InRiver PIMpoint Summit 2018 in Malmö.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Ctac's Ctrade in recordtempo klaar voor Dynamics NAV 2018

20 december 2017, 2 min leestijd

Microsoft stelde op 1 december Dynamics NAV 2018 beschikbaar aan alle partners en klanten. Het innovatie en ontwikkel team van Ctac heeft haar eigen branche solution cTrade in record tempo geschikt gemaakt voor deze nieuwe versie.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

IBM kent ‘Outstanding Systems Award 2016’ toe aan Ctac

26 juni 2017, 1 min leestijd

Op 12 juni kende IBM de ‘Outstanding Systems Award 2016’ toe aan Ctac voor de goede resultaten die Ctac heeft bereikt met inzet van IBM Power technologie voor SAP HANA. Het eigen S4/HANA Cloud TDI platform van Ctac draait op technologie van IBM.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Versterking op logistiek vlak door partnership insideSCM en Ctac

8 juni 2017, 1 min leestijd

insideSCM en Ctac gaan samenwerken op het gebied van logistiek. Met de samenwerking heeft Ctac een partner in de logistieke branche gevonden met sterke nichekennis van SAP EWM en SAP Transportation Management. De twee partijen slaan de handen ineen en gaan gebruikmaken van elkaars kennis, kunde en expertises.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Feest: 25 jaar business en IT-innovatie

24 mei 2017, 2 min leestijd

In 2017 bestaat Ctac 25 jaar. Op vrijdag 19 mei werd dit gevierd met een groot jubileumfeest voor klanten, partners en collega’s. Een mooi moment om terug te kijken naar de afgelopen 25 jaar, en vooruit te blikken naar de toekomst.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Coderen voor een groter doel op de Code4Good Hackathon

18 april 2017, 1 min leestijd

Elk jaar organiseren SAP en de VNSG de Code4Good hackathon waar developers binnen 24 uur een werkend prototype op het SAP HANA Cloud Platform ontwikkelen. Ieder team dat zich inschrijft krijgt een case toebedeeld met een maatschappelijk thema zoals veiligheid, zorg en milieu.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

inRiver beloont Ctac met Rising Star of the Year Award

11 april 2017, 1 min leestijd

Op 6 april ontving Ctac van inRiver de Rising Star of the Year EMEA Award. De prijs is een bekroning op het eerste jaar van het partnership, waarin Ctac veel commitment en een pro-actieve benadering van de PIM-markt toonde, aldus inRiver.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Retailontwikkelingen op Retail's BIG Show

23 februari 2017, 2 min leestijd

Elk jaar organiseert de Amerikaanse National Retail Federation in New York “Retail’s BIG Show”: het flagship evenement voor retailers over de hele wereld. Dit jaar vond het evenement plaats van 15 tot en met 17 januari.

Bekijk het nieuwsbericht
news blog image

Verslag From Data to Intelligence event

22 februari 2017, 1 min leestijd

Op donderdag 9 februari organiseerde Ctac samen met SAP het From Data to Intelligence event. Centraal stond de vraag hoe je “gewone gegevens” omzet naar waardevolle kennis. Verschillende sprekers lieten in hun presentaties zien hoe je dit doet, want “Goede data is goud waard”.

Bekijk het nieuwsbericht