Contact

x
Live met een PIM-systeem in 8 weken? Het kan echt!

Een toekomstbestendige oplossing binnen 8 weken!

Het verkopen van producten via webshops en online marketplaces heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. Het openen van een webshop of aansluiten op een online marketplace is echter geen garantie voor succes. Een nieuw online verkoopkanaal betekent in veel gevallen extra werk. Met name op het gebied van product informatie beheer.

Eén van de voorwaarden voor succes is dat je product informatie op orde is. Efficient beheer van al je product gegevens op één centrale plek is de oplossing. inRiver PIM biedt deze oplossing.

Veel bedrijven twijfelen eraan om aan de slag te gaan met een Product Informatie Management (PIM) systeem, omdat aangenomen wordt dat het onmogelijk is om in een korte doorlooptijd een dergelijk systeem operationeel te hebben. Maar niets is minder waar!

Ctac heeft haar expertise en ervaring met inRiver PIM vertaald naar een “package” aanpak. Deze package is gericht op het snel en efficiënt live gaan met een PIM systeem. Ons inRiver PIM package heeft een duidelijke omschrijving van de functionaliteiten. Je weet van te voren wat je krijgt. Wij begeleiden uw team tijdens en na het traject. Zo kunnen uw medewerkers in zeer korte tijd aan de slag met het inRiver systeem.

Wil je meer weten over onze package aanpak en over inRiver PIM? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.