Jordi Peters, Senior Consultant: 'Steeds met de toekomst bezig'

“Ctac helpt me om een voorsprong op mijn toekomst te nemen. Hoe? Door me in staat te stellen aan geweldige supply chain projecten te werken rondom thema’s als forecasting en replenishment voor hele mooie retailklanten. We schreeuwen het niet altijd van de daken, maar Ctac is écht heel goed. We hebben niet alleen verstand van technologie, wij snappen de retailbusiness. We begrijpen hun processen. Daardoor kunnen wij onze klanten helpen om écht beter te worden.

 

Die houding past bij mij. Ik heb de wil om een klant helemaal te snappen en het project vervolgens tot een goed einde te brengen. Dat betekent vaak dat je net even wat harder moet lopen. Ik zet dat extra stapje graag. Ik zie het als een investering in Ctac. En daarmee in mezelf. Ik ben enorm gedreven en wil stappen maken. Om die stappen te maken, moet je helder zijn in je wensen en ambities. Zo creëer je jouw eigen pad. Ctac denkt daarin mee en geeft je de ruimte. Maar dan moet je wel af en toe je mond opentrekken. Zo simpel is het.

 

Ik ben steeds met het volgende bezig. Nieuwe dingen doen, dáár krijg ik energie van, dát geeft me plezier. Binnen mijn werk beland ik niet graag in voorspelbare patronen. Ik wil door… door naar de volgende uitdaging.”

VRAGEN OVER
STEL ZE AAN Jordi Peters
consultant