Nieuwe modules voor SAP Fiori en SAP GUI voor HTML

Precisely Automate Studio introduceert nieuwe modules voor SAP Fiori en SAP GUI voor HTML, die organisaties verbeterde flexibiliteit en governance bieden voor het databeheer in de SAP ERP-omgevingen. Deze nieuwe modules integreren naadloos, zoals u van Precisely Automate gewend bent, waardoor grootschalige gegevensprocessen sneller en efficiënter verlopen. 

De beste User Friendly oplossing

Met Automate Studio kunnen bedrijven complexe SAP-dataprocessen moeiteloos beheren en automatiseren, wat leidt tot hogere efficiëntie en betere datakwaliteit. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om:

  • Businessgebruikers in staat te stellen zelfstandig data te beheren.
  • Complexe SAP-dataprocessen te automatiseren, zonder afhankelijkheid van IT.
  • Massale data-aanpassingen snel en eenvoudig uit te voeren.

 

Inmiddels heeft Precisely Automate Studio zijn functionaliteit uitgebreid met volledige ondersteuning voor SAP Fiori en SAP GUI for HTML. Deze uitbreiding omvat:

  • SAP GUI voor HTML-module, die zonder extra kosten wordt meegeleverd met de Automate Studio Developer-licentie.
  • De Fiori-module, beschikbaar als onderdeel van de nieuwe Studio Developer Pro-licentie.
  • Bestaande gebruikers van Studio Runner hoeven niet te upgraden, maar kunnen scripts uitvoeren die zijn ontwikkeld met de Pro-licentie op hun huidige plannen.

Deze modules bieden dezelfde gebruiksvriendelijke ervaring als de traditionele Transactiemodule voor SAP GUI, terwijl de mogelijkheden worden uitgebreid naar SAP Fiori-toepassingen en SAP GUI voor HTML-interfaces.

 

Belangrijkste voordelen van Precisely Automate Studio

Met Automate Studio kunnen organisaties SAP-gegevens efficiënt automatiseren en beheren:

  • Eliminatie van handmatige gegevensinvoer.
  • Sneller uploaden/downloaden van SAP gegevens.
  • Verbeterde nauwkeurigheid en consistentie van gegevens.
  • Minder afhankelijkheid van IT voor Excel-SAP integratie.
  • Snelle implementatie van SAP-Excel integratie.
  • Naleving van beveiligings- en bestuursnormen.

Uitdagingen overwinnen bij of na de migratie van SAP ECC naar S/4HANA

Naarmate meer organisaties migreren van SAP ECC naar SAP S/4HANA ERP-systemen, worden veel organisaties geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van gegevenscreatie, -verzameling en -beheer. Met name bij het gebruik van webgebaseerde interfaces zoals SAPUI5 Fiori apps en de SAP GUI voor HTML. Automate Studio’s Fiori Automation en SAP GUI for HTML modules bieden dezelfde Excel-gebaseerde gebruikerservaring als de traditionele Transaction module, samen met de no-code ontwikkelomgeving, die Automate Studio al meer dan 20 jaar tot de meest gebruikte SAP automatiseringstool maakt. Met het gebruik van deze oplossing wordt het het databeheer eenvoudig, snel en minder foutgevoelig.

Tevens wordt de oplossing vaak ingezet als data migratietooling. Dit is gebruiksvriendelijkere variant van bijvoorbeeld Migration Cockpit van SAP.

Aan de slag met Precisely Automate Studio?

Precisely Automate Studio biedt alles wat je nodig hebt om uw SAP-gegevens efficiënt en effectief te beheren. Stroomlijn complexe gegevensprocessen, elimineer fouten en optimaliseer uw bedrijfsvoering met onze geavanceerde automatiseringsoplossingen.