Contact

x
Business Consultancy

De slimste fabriek draait op een future proof strategie.

Ad-hoc oplossingen zijn geen oplossingen

U wilt uw klanten optimaal blijven bedienen en uw wendbaarheid vergroten. Echter, de efficiency van uw processen vertoont haperingen en u werkt met verouderde applicaties.

Business Consultancy in Manufacturing

IT ondersteunt onvoldoende uw bedrijfsprocessen en u genereert te weinig betrouwbare realtime informatie om uw businessmodel adequaat aan te kunnen passen. U wilt een futureproof beleid in plaats van ad hoc oplossingen. Maar waar liggen uw prioriteiten? Hoe stemt u processen en applicaties op elkaar af? En welke applicaties ondersteunen uw processen optimaal.

Futureproof: van strategie naar bedrijfsprocessen, systemen en organisatie

Door het maken van een vertaalslag van strategie naar bedrijfsprocessen, systemen en organisatie worden de noodzakelijke veranderingen inzichtelijk. De Business Consultants van Ctac helpen u daarbij. Wij denken niet in tools, maar in strategie - processen - architectuur - organisatie. Aan de hand van workshops brengen we uitgangspunten in kaart, om deze vervolgens te valideren, u te challengen en te extraheren. Samen met u bepalen we zo úw ideale applicatie-landschap en stellen we vast welke systemen uw processen optimaal faciliteren. Het geheel levert een overzichtelijke, haalbare en werkbare roadmap op, waarmee u direct aan de slag kunt.

Ctac faciliteert het veranderproces en bepaalt samen met u de roadmap naar uw slimste fabriek.

Intelligente ERP voor de Slimste Fabriek

Klanten die steeds vaker om maatwerk vragen, een vergrijzende industrie, servitization en de opkomst van innovatieve technologie. De productiewereld verandert snel. Tijd om daar slim op in te spelen.

Bekijk productsheet

DDMRP: In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - 11 maart 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog leest u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog Machine Learning – Op weg naar de Slimste Fabriek

Video

Het wordt eigenlijk steeds normaler om gesproken instructies te geven aan je telefoon. Denk aan Apple Siri of Google Now. Wat mij betreft zijn dat perfecte voorbeelden van machine learning.

Met verbeterde processen is Comfoor klaar voor groei

Case Study

Een versnipperd systeemlandschap stond de internationale expansie van Comfoor in de weg. Samen met Ctac verbeterde Comfoor haar interne processen.