Contact

x
De slimste fabriek

De slimste fabriek draait op de slimste raderen.

Snelle ontwikkelingen en ingrijpende aanpassingen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen vragen van de maakindustrie ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

De slimste fabriek

Het gaat steeds meer om het vroegtijdig herkennen van klantwensen, waarop de interne processen dienen te worden afgestemd. Korte lijnen met klanten resulteren in versnelde productinnovatie. Geen enkel bedrijf wil achterblijven. Concurrenten bevinden zich overal ter wereld. Realiseer úw slimste fabriek met behulp van onderstaande vier pijlers:

Feilloze samenwerking met leveranciers wordt steeds belangrijker

Het aansluiten bij de wensen van de veeleisende klant vraagt om bedrijven in de maakindustrie die feilloos samenwerken met leveranciers. Het vraagt om een betrouwbaar productieproces dat kwaliteit combineert met zo min mogelijk waste. Het vraagt ook om focus op service. Aan u de uitdaging hierin de juiste positie te kiezen en de juiste beslissingen te nemen. Maar u staat er niet alleen voor. Hoe ziet úw slimste fabriek eruit?
Bekijk ook de infographic: De slimste fabriek
De maakindustrie is een sterke sector die aan veel mensen werk biedt. Om deze positie te behouden moeten bedrijven in de maakindustrie blijven innoveren. Bedrijven in de maakindustrie zijn gebaat bij digitalisering. IT geeft vele mogelijkheden voor een persoonlijke benadering van klanten, razendsnelle levering en productinnovatie. IT zorgt voor verticale integratie, zodat de afstand tussen top floor (management) en shop floor (werkvloer) drastisch wordt verkleind.

Oplossingen gebaseerd op het model van de slimste fabriek

Ctac Manufacturing heeft alles in huis om oplossingen voor uw vraagstukken te realiseren. Onze zeldzame combinatie van marktkennis enerzijds en ‘technology know how’ anderzijds, leidt tot een uitmuntende afstemming tussen business en IT. Deze oplossingen ontwikkelen we aan de hand van het model van de slimste fabriek en behelst alle facetten van het productieproces, van productontwikkeling tot aftersales De slimste fabriek staat op een solide fundament. Samen met u realiseren we dat solide fundament voor úw slimste fabriek. Een fundament waarmee u weerbaar bent door wendbaar te zijn. U weet klantverwachtingen te overtreffen, grip op planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden te houden, de marges van uw bedrijf te bewaken én het optimale rendement te creëren.

Intelligente ERP voor de Slimste Fabriek

Klanten die steeds vaker om maatwerk vragen, een vergrijzende industrie, servitization en de opkomst van innovatieve technologie. De productiewereld verandert snel. Tijd om daar slim op in te spelen.

Bekijk productsheet

OPEN DE WEG NAAR SNELLE EN EENVOUDIGE PRODUCTINNOVATIE

Event

De maakindustrie heeft behoefte aan flexibiliteit vanwege veranderende klantwensen, nieuwe regelgeving en technologieën. Dit heeft impact voor uw engineering- en productieproces.

Vlog: Intelligentie, hoe gaat u hier slim mee om?

Video

Betere beslissingen nemen, dat willen we allemaal. In deze vlog legt Michiel Kox uit hoe u met behulp van vloeibare en gekristalliseerde intelligentie de slimste fabriek kunt worden.

Infographic: de slimste fabriek

Infographic

Is producerend Nederland voorbereid op de toekomst? Het resultaat ziet u terug in deze infographic.