Contact

x

De slimste fabriek

De slimste fabriek draait op de slimste raderen.

Snelle ontwikkelingen en ingrijpende aanpassingen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen vragen van de maakindustrie ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

De slimste fabriek

Het gaat steeds meer om het vroegtijdig herkennen van klantwensen, waarop de interne processen dienen te worden afgestemd. Korte lijnen met klanten resulteren in versnelde productinnovatie. Geen enkel bedrijf wil achterblijven. Concurrenten bevinden zich overal ter wereld. Realiseer úw slimste fabriek met behulp van onderstaande vier pijlers:

Feilloze samenwerking met leveranciers wordt steeds belangrijker

Het aansluiten bij de wensen van de veeleisende klant vraagt om bedrijven in de maakindustrie die feilloos samenwerken met leveranciers. Het vraagt om een betrouwbaar productieproces dat kwaliteit combineert met zo min mogelijk waste. Het vraagt ook om focus op service. Aan u de uitdaging hierin de juiste positie te kiezen en de juiste beslissingen te nemen. Maar u staat er niet alleen voor. Hoe ziet úw slimste fabriek eruit?

De maakindustrie is een sterke sector die aan veel mensen werk biedt. Om deze positie te behouden moeten bedrijven in de maakindustrie blijven innoveren. Bedrijven in de maakindustrie zijn gebaat bij digitalisering. IT geeft vele mogelijkheden voor een persoonlijke benadering van klanten, razendsnelle levering en productinnovatie. IT zorgt voor verticale integratie, zodat de afstand tussen top floor (management) en shop floor (werkvloer) drastisch wordt verkleind.

Oplossingen gebaseerd op het model van de slimste fabriek

Ctac Manufacturing heeft alles in huis om oplossingen voor uw vraagstukken te realiseren. Onze zeldzame combinatie van marktkennis enerzijds en ‘technology know how’ anderzijds, leidt tot een uitmuntende afstemming tussen business en IT. Deze oplossingen ontwikkelen we aan de hand van het model van de slimste fabriek en behelst alle facetten van het productieproces, van productontwikkeling tot aftersales De slimste fabriek staat op een solide fundament. Samen met u realiseren we dat solide fundament voor úw slimste fabriek. Een fundament waarmee u weerbaar bent door wendbaar te zijn. U weet klantverwachtingen te overtreffen, grip op planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden te houden, de marges van uw bedrijf te bewaken én het optimale rendement te creëren.

Whitepaper: Product Information Management

Winst boeken door productclassificatiestandaarden te combineren met een PIM-systeem? In dit whitepaper laten we zien waarom je bij de aanschaf of het gebruik van een PIM-systeem altijd moet overwegen om productclassificaties te standaardiseren.

Download whitepaper

Waarom data de vierde productiefactor is

Blog - 23 april 2018, 4 min leestijd

Natuur, arbeid en kapitaal zijn de drie traditionele productiefactoren. Inmiddels mogen we stellen dat data de vierde productiefactor geworden is. In dit blog verkennen we de data op productiebedrijven.

Vlog Machine Learning – Op weg naar de Slimste Fabriek

Video

Het wordt eigenlijk steeds normaler om gesproken instructies te geven aan je telefoon. Denk aan Apple Siri of Google Now. Wat mij betreft zijn dat perfecte voorbeelden van machine learning.

RECORDED WEBINAR: Verandering versnellen in de maakindustrie

Webinar Recording

Aan de hand van een dag in het leven van een productieplanner in een fabriek maakt u kennis met nieuwe manieren waarop data een transformerende speelt in het planningsproces.