Contact

x

Warehouse Management

Bied helderheid over levertijden en beschikbaarheid. Als retailer wilt u optimaal kunnen voldoen aan de klantverwachtingen.

Optimaal voldoen aan klantverwachtingen

U wilt optimaal kunnen voldoen aan klantverwachtingen, via welk kanaal u ze ook bedient. Dat betekent wel dat u volledig in control moet zijn over uw voorraad en de voorraadstand en weet waar producten zich in de keten en uw organisatie bevinden.

Warehouse Management

Producten zijn voortdurend in beweging. Ze bewegen door de keten, door uw magazijnen of zijn onderweg naar vestigingen. Pas wanneer u volledig zicht hebt op de exacte locatie van al uw producten – en daarmee op de stand van uw voorraad - kunt u goed onderbouwde beloftes doen aan uw klanten. Of het nou gaat om precieze levertijden of de beschikbaarheid in andere winkels; alles valt en staat met de mate waarin u zicht hebt op uw warehouse.

Makkelijk inspelen op verandering

Zicht hebben op de voorraadstand is één ding. Zeker zo belangrijk is de snelheid en het gemak waarmee u in de loop van de dag inspeelt op verzoeken en veranderingen. Hoe flexibeler u uw magazijnprocessen inricht, hoe makkelijker het wordt om gedurende de dag in te spelen op alle processen binnen uw bedrijf.

Om dit te realiseren, moet u een betrouwbaar en – als het kan – real-time zicht hebben op uw voorraden en op de processen die zich in uw magazijnen afspelen. Dat betekent dat u moet kunnen bouwen op een krachtig systeem voor Warehouse Management. Maar dat is niet alles. Uw systeem moet naadloos integreren met uw order-, kassa- en retour- en transportsysteem. Wij hebben uitgebreide ervaring met advies en de implementatie van Warehouse Management en Transport Management bij toonaangevende retailbedrijven. Onze experts helpen u om het stuur in handen te nemen en zowel uw organisatie als uw IT-landschap zo vorm te geven, dat u in staat bent om uw klanten optimaal te bedienen en uw servicebelofte na te komen.

SAP EWM

De supply chain wordt steeds belangrijker. Extended Warehouse Management (EWM) geeft u verreikende controle over deze processen binnen en buiten het magazijn. Zo krijgt u meer overzicht en kunt u beter besparen op kosten.

Fit4Retail

Een complete oplossing voor detailhandel die niet alleen uw backoffice, maar ook alle winkelprocessen geïntegreerd ondersteunt. Fit4Retail is opgebouwd op basis van best practices uit uw branche en bevat alle functionaliteiten die MKB-detailhandelaren wensen.

EWM Quickscan

Haalt u alles uit uw organisatie? Maak gebruik van de EWM Quickscan en krijg direct inzicht in de mogelijkheden tot het verbeteren van uw organisatie.

Doe de scan

Trendrapport: de liefde tussen sales en operations

Trendrapport

Wist u dat 80 procent van de bedrijven in de retail, wholesale en manufacturing een gespannen relatie ervaart tussen sales en operations? Lees dit en meer in ons trendrapport.

Vlog: Advanced Return Management

Video

Cyber Monday, Black Friday, Sinterklaas en kerst. De feestelijke maand december is een voorbode voor de grootste retourenstroom van het jaar. Hoe gaat uw organisatie daarmee om?

Mediq: van 5 DC's naar één fulfillment center

Video

Ctac heeft Mediq geholpen 5DC's samen te voegen in een nieuw fulfillment center in Bleiswijk. Een gestandaardiseerde werkwijze binnen budget en tijd onder één dak.