Contact

x
Applicatiemanagement

Overtref de verwachtingen van medewerkers en klanten met passende systemen die altijd beschikbaar zijn

Overtref de klantverwachtingen

Om de verwachtingen van uw klanten keer op keer te overtreffen, moet u kunnen bouwen op optimaal functionerende systemen. Tegelijkertijd is de wereld om u heen in beweging.

Applicatiebeheer uitbesteden

Technologie ontwikkelt zich, en klantwensen veranderen. Net als de eisen van de business. Dat vraagt om systemen die aan de ene kant perfect onderhouden worden. En het vraagt om systemen die aan de andere kant voortdurend in ontwikkeling blijven en flexibel meebewegen met die veranderende wereld.

Als uw systemen goed functioneren, vormen ze de drijvende kracht onder het succes van uw organisatie. Dat betekent wel dat u voor die omgeving moet zorgen. Uw IT heeft onderhoud nodig. Eventuele problemen moeten snel en efficiënt opgepakt worden. En als de wensen van uw klanten veranderen, moet uw software daar naadloos op aan kunnen sluiten.

Dat vraagt om constante aandacht voor innovatie en vernieuwing. Het vraagt om maatwerk, de juiste configuratie van uw systemen, aandacht voor continuïteit, aandacht voor de infrastructuur en customer care. Maar het vraagt ook allerlei activiteiten op het gebied van upgrades, patches, performanceanalyse en tuning. Ctac ondersteunt u op al deze gebieden met krachtige diensten op het gebied van technisch, functioneel en integraal applicatiemanagement.

SAP en Microsoft Expertise

Ctac paart diepgaande SAP en Microsoft expertise aan kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dit betekent dat we zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterk accent op verbetering. Wij verlenen onze diensten zowel op afstand, op locatie als projectmatig. Waar nodig werken wij met gespecialiseerde partners. Afhankelijk van de wensen nemen wij het volledige beheer over of fungeren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en worden wij ingeschakeld voor specifieke expertise en diensten.

Functioneel Applicatiemanagement

Laat uw systemen aansluiten op de wensen van de business. Zodat u bij uw core business kunt blijven en uw klanten optimaal kunt bedienen terwijl u tegelijkertijd risico’s vermijdt en kosten bespaart.

Technisch Applicatiemanagement

Heeft u te maken met een complex en uitdijend landschap? En ontbreekt het u aan beheersmatige knowhow? Technisch applicatiemanagement neemt uw zorgen uit handen.

Integraal applicatiemanagement

U wilt uw klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat u moet kunnen bouwen op systemen die naadloos aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

Performance Scan

Blijft de performance van uw SAP systeem achter bij de verwachtingen? Of wilt u onderzoeken hoe u de prestaties van uw SAP systeem weer kunt verbeteren? Bekijk dan onze Performance Scan.

Bekijk de performance scan

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac is de samenwerking gestart met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS)

Performance Scan

Performance Scan

Blijft de performance van uw SAP systeem achter bij de verwachtingen? Of wilt u onderzoeken hoe u de prestaties van uw SAP systeem weer kunt verbeteren? Maak dan kennis met de Ctac Performance Scan.