Contact

x

Resourcing

De juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever. Dat is waar Ctac Resourcing voor staat. Voor een tijdelijke invulling van een ICT-functie zit u bij ons goed.

Detachering van Microsoft en SAP consultants

Zoekt u een SAP of Microsoft consultant op tijdelijke basis? Dan bent u bij Ctac Resourcing aan het juiste adres. Wij beschikken over zeer ervaren SAP en Microsoft consultants die bij ons in vaste dienst zijn. Tevens beschikken wij over een kwalitatief hoogwaardig freelance-netwerk van consultants.

Specialist in ICT detachering

Van onze eigen medewerkers én van onze freelancers meten en weten we continu de kwaliteit en de beschikbaarheid. Voor iedere SAP en Microsoft behoefte weten wij een passende kandidaat te vinden. Binnen 24 uur bieden wij een passende kandidaat aan op uw aanvraag. En ons commitment gaat verder: ook na de start van de geselecteerde kandidaat blijven wij in contact en volgen wij de ontwikkeling van de geselecteerde kandidaten.

De optimale match

De juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever. Dat is waar Ctac Resourcing voor staat. Voor een tijdelijke invulling van een ICT-functie is uw aanvraag bij ons in goede handen. Ctac detachering begeeft zich hoofdzakelijk op het terrein van SAP en Microsoft. Wij kunnen putten uit ruim 400 ervaren consultants die bij Ctac in vaste dienst zijn. Tevens hebben wij in de SAP en Microsoft markt de afgelopen jaren een omvangrijk en hoogwaardig freelance-netwerk opgebouwd. Wij begrijpen de wensen van u als opdrachtgever en kennen de mogelijkheden van onze kandidaten. Zo vinden wij altijd de optimale match.

Persoonlijk netwerk

Voor het vinden van de geschikte kandidaat voor onze opdrachtgevers gaan wij eerst intern te rade. Mocht dat niet tot een match leiden, dan gebruiken wij ons netwerk. Hoe dan ook, elke kandidaat die wij naar voren schuiven kennen we persoonlijk. Geen digitaal netwerk is zo sterk als ons persoonlijk netwerk.

Commitment

Ook na afronding van het detacheringstraject blijven wij in contact met onze opdrachtgevers en volgen wij de ontwikkeling van de geselecteerde kandidaten.

SNA-certificaat

Ctac Resourcing voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het Handboek Normen SNA en is opgenomen in het Register Normering Arbeid.