Contact

x
Trainingen

Trainingen waar u wat aan hebt, omdat u alleen leert wat u nodig hebt. Haal het optimale rendement uit onze SAP, Microsoft, Winshuttle en Kentico trainingen.

Geen gewone trainingen

Welke rol u binnen uw organisatie ook vervult; het maakt voor ons niets uit. Als u iets wilt leren, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd een passende training beschikbaar.

Trainingen voor iedereen

Wij geloven in praktische trainingen. Waar u de kans krijgt om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Theorie beperken we daarom tot het hoogstnoodzakelijke. Samen met de trainer, een expert die dagelijks met het onderwerp werkt, komt u direct tot de kern. In onze blogs en podcasts delen we onze kijk op trainingen en solution adoption. Lees hier onze visie.

Uw vraag staat voorop

Inhoud en vorm van de training staan vooraf niet vast. Uw opleidingsvraag staat bij ons centraal en daar stemmen we uw training op af. Of het gaat om een groep of om een enkele medewerker; we zoeken samen naar de beste oplossing. Natuurlijk rekening houdend met wat u al weet en uw beschikbare budget.

Behapbare blokken

Komt u terug van een training, ligt er een stapel werk op u te wachten. Herkenbaar? Niet bij ons. Kleine behapbare blokken zorgen ervoor dat u tussentijds de kans krijgt het geleerde toe te passen. In uw eigen systeem, waar u ook op getraind bent.

Beheren

In deze trainingen combineert u de beschikbare tools met best practices. Zo leert u in korte tijd hoe u beheertaken moet uitvoeren.

Configureren

Wilt u alles weten over de configuratiemogelijkheden van de software? Of bent u aan het voorbereiden voor een certificering?

Ontwikkelen

Soms kunt u er niet omheen: u moet aanvullende software ontwikkelen. Als de standaard niet goed genoeg is bijvoorbeeld.

Gebruiken

Wij snappen de verbazing van de gebruiker die met nieuwe software moet werken. Trainingen plaatsen we daarom in de context van het proces.

SAP Enable Now

De implementatie van een (nieuwe) oplossing is vaak een mooie mijlpaal. Is uw projectsucces afhankelijk van gebruikersadoptie? Dan kunt u met SAP Enable Now de noodzakelijke kennisopbouw voor en na implementatie waarborgen.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - 16 april 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.