Contact

x
Onze visie op trainingen

Onze visie

Hoogst mogelijke leerrendement

Ctac Learning & Change levert kennisdiensten met als doel het vaardigheidsniveau in organisaties te verhogen. Klanten die voor onze insteek kiezen, zoeken een gedegen aanpak waarmee de ontwikkeling van medewerkers in lijn blijft met de systemen en organisatie. Om het hoogst mogelijke leerrendement te garanderen, hebben al onze trainingen hebben dezelfde opbouw. Wij werken volgens de HITTM-methode.

Alleen ervaren en talentvolle trainers

Onze trainers hebben hun sporen verdiend en zijn bedreven in het overdragen van kennis. Ze komen snel tot de kern van de zaak. Weten als geen ander wat er in hun vakgebied speelt en kennen de actualiteit. Spreken de taal van de deelnemers: geen hoogdravende theoretische bespiegelingen, maar praktische uitleg van de onderwerpen waar het om draait. Bovendien maken ze sfeer en zijn ze in staat om groepsprocessen te managen. Je leert immers meer in een ontspannen omgeving waarin u de juiste aandacht krijgt. Ons team stelt zich voor.

Betrokken van voortraject tot nazorg

Voorafgaand aan de training maakt de trainer kennis met de deelnemers. Dit maakt lange introducties overbodig én verbetert de cursusagenda: zo weten we vooraf welke onderdelen voor de cursist bovengemiddeld belangrijk zijn. Na afloop nemen we weer contact op om te controleren of de opgedane kennis kan worden toegepast. Het gaat tenslotte om het praktisch resultaat.