Contact

x

Gebruiken

Gebruiken

Wij snappen de verbazing van de gebruiker die met nieuwe software moet gaan werken. Onze trainingen plaatsen we daarom in de context van het proces. En we laten u veel oefenen. Zodat u het razendsnel onder de knie krijgt. 

Overzicht gebruikerstrainingen

Als gebruiker van een nieuwe oplossing komt er veel op u af. Naast een nieuw procesverloop veranderen ook de schermen. In deze trainingen maakt u kennis met de nieuwe software. We leren u niet alleen deze goed te bedienen, maar staan ook stil bij de context en het achterliggende proces.

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van gebruiken. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.
 


Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. We helpen u graag aan een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Kunt u de blog beluisteren, in plaats van dat u hem leest. Door de auteur zelf voorgelezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Weg met 70-20-10!

Blog - 5 juli 2017, Carlo van Schijndel, 3 min leestijd

Charles Jennings ontdekte dat je 10 procent leert door formele training, 20 procent via coaching en feedback en de resterende 70 procent terwijl je aan het werk bent.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.