Contact

x
Training Flexible Real Estate

Training Flexible Real Estate

Flexible Real Estate is een module in SAP die niet alleen door grote commerciële vastgoedbeheerders wordt gebruikt, maar ook door woningcorporaties.

SAP Real Estate

De oplossing is gebaseerd op best practices in de woningmarkt en is procesgeoriënteerd. Zo kan de volledige levenscyclus van vastgoed en verhuur, afrekening van servicekosten, financiën, onderhoud, projecten en contracten worden uitgevoerd. Maar ook bijvoorbeeld de interactie met huurders op het gebied van onderhoud en klachten.

In dit domein beschikken we onder andere over de volgende trainingen:

  • SAP Real Estate (RE-FX) Introductie
  • SAP RE-FX voor eindgebruikers
  • SAP RE-FX voor beheerders
  • Rapportage en management informatie
  • Huurdermutaties
  • Servicekosten

Klantcases

Om u een indruk te geven van onze SAP Real Estate trainingen op maat, hebben we hier een aantal korte klantcases beschreven.

Huurdermutaties

Voor een grote woningcorporatie hebben we 100 eindgebruikers getraind in het vastleggen van huurdermutaties in SAP. In deze 2-daagse training zijn alle in de verhuuradministratie voorkomende mutaties getraind. Ook een aantal gerelateerde onderwerpen die nodig zijn om de verhuuradministratie te begrijpen zijn behandeld, zoals de bezitstructuur en de beschikbare rapportages. De deelnemers hebben uitgebreid geoefend in het eigen SAP systeem.

Servicekosten

In een ééndaagse training voor een woningcorporatie zijn 9 eindgebruikers getraind in het de verwerking van servicekosten in SAP. Stamgegevens, servicekostenafrekening en rapportages waren de belangrijkste onderwerpen in deze ééndaagse training. In het eigen SAP-systeem hebben de deelnemers veel oefeningen gemaakt. Na afloop waren de deelnemers in staat zelfstandig de servicekostenadministratie te voeren in SAP.