Contact

x
Training SAP Introductie

Training SAP Introductie

Het aantal SAP-gebruikers wordt wereldwijd geschat op 12 miljoen. Al deze mensen hebben ooit voor de eerste keer kennis gemaakt met de software en hebben ooit met de software moeten leren werken.

Training SAP Introductie

Om met SAP te kunnen werken is het niet alleen nodig te weten waar welke knoppen voor dienen, maar is het ook prettig iets van de ontstaansgeschiedenis te weten, te weten welke modules er bestaan, hoe een implementatieproject er uit ziet, wat customizing precies is en het belang van stamgegevens te kennen.

In dit domein beschikken we onder andere over de volgende trainingen:

  • Introductie SAP ECC 6.0
  • Introductie SAP Business Intelligence
  • Introductie SAP IS-Retail
  • Introductie SAP Real Estate
  • Introductie SAP IS-Utilities

Klantcases

Om u een indruk te geven van onze SAP Introductietrainingen op maat, hebben we hier een aantal korte klantcases beschreven.

Introductie SAP IS-Retail

Voor een grote retailer hebben we aan het begin van een SAP-implementatie 37 medewerkers getraind. Doel van de training was ze voor te bereiden op hun rol in het project, bijvoorbeeld als proceseigenaar of key-user. In deze ééndaagse training hebben de deelnemers niet alleen geleerd hoe ze kunnen navigeren in de software. Ook het begrip rondom de organisatiestructuur, stamgegevens, customizing en maatwerk is getraind.

Introductie SAP & Microsoft CRM

Om de proceseigenaren, key-users, teamleiders en architecten voor te bereiden op hun rol in het project hebben bij een financieel dienstverlener 71 mensen via een introductietraining kennis gemaakt met SAP. Naast navigatie in de software is in deze ééndaagse training aandacht besteed aan de integratie tussen SAP en Microsoft CRM. Een belangrijk onderdeel van de training was het zelfstandig uitvoeren van een standaard inkoop- en verkoopproces.