Contact

x
Training Winshuttle Studio

Winshuttle Studio Training

Met behulp van Winshuttle wissel je gegevens uit tussen SAP en Microsoft Excel. Gemakkelijk, snel en veilig. Het invoeren en bewerken van gegevens in het SAP systeem worden geautomatiseerd, waardoor repeterend en foutgevoelig inklopwerk tot het verleden gaat behoren.

Training Winshuttle Studio

Vertrekpunt

Speciaal voor beginnende gebruikers van Winshuttle heeft Ctac een praktische ééndaagse training ontwikkeld. In deze training leert u werken met de 2 belangrijkste modules van Winshuttle: Transaction en Query. We gaan er van uit dat u al wel beschikt over enige ervaring met SAP.

Eindpunt

Na afloop van de training zijn deelnemers in staat om zelfstandig scripts voor verschillende SAP transacties te maken, te testen, aan te passen en uit te voeren. Zij kunnen gegevens overbrengen van Excel naar SAP en andersom, hebben kennis gemaakt met de belangrijkste instellingen van Winshuttle en kunnen Queries maken met Winshuttle.

Enkele reacties van deelnemers:
"Duidelijke uitleg en goede gelegenheid om te oefenen."
"Praktijkgericht. De dingen die ik geleerd heb kan ik meteen gebruiken."
"Een goede afwisseling van theorie en praktijk."
"Duidelijke taal in een praktische omgeving."

Route

De hoofdpunten uit het programma zijn:

  • Achtergrond Winshuttle Transaction en Query
  • Persoonlijke instellingen
  • Opnemen en uitvoeren van scripts
  • Scripts koppelen
  • Query maken

Na de training gaat u zelf aan de slag met Winshuttle. In uw eigen SAP-systeem met uw eigen scripts. Om u te helpen het geleerde in de praktijk – en uw eigen SAP-systeem – succesvol toe te passen, combineren we de training met coaching. De trainer komt hiervoor één dag op locatie en helpt u bij het bouwen van uw eerste scripts.

Verdeling training

20% theorie, 30% demonstratie, 50% oefening

Bijzonderheden

Het tarief voor deelname aan de training, zonder coaching bedraagt € 695,- (excl. BTW) per persoon.

De tarieven zijn inclusief catering tijdens de training en een hand-out van de door de trainer gebruikte presentatie en opgaven. Op deze inschrijving zijn onze voorwaarden training van toepassing.