Contact

x
Ontwikkelen

Ontwikkelen

Soms kunt u er niet omheen: u moet aanvullende software ontwikkelen. Als de standaard niet goed genoeg is bijvoorbeeld. Met deze trainingen leert u hoe u dat kunt doen.

Overzicht ontwikkeltrainingen

Als softwareontwikkelaar moet u meer weten dan alleen de code. Het vertalen van een functioneel ontwerp naar een goed werkende oplossing hoort er ook bij. Natuurlijk voldoet uw oplossing aan de hoge kwaliteitseisen. Ook daar besteden we in deze trainingen aandacht aan.

We trainen niet alleen de inhoud. Ook op het gebied van methoden kunnen we u helpen, bijvoorbeeld met Agile Scrum-trainingen.

Onderstaande lijst geeft een indicatie van de trainingen die we geven op het gebied van ontwikkelen. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.

Op onze trainingen zijn onze voorwaarden training van toepassing.

SAP Enable Now

De implementatie van een (nieuwe) oplossing is vaak een mooie mijlpaal. Is uw projectsucces afhankelijk van gebruikersadoptie? Dan kunt u met SAP Enable Now de noodzakelijke kennisopbouw voor en na implementatie waarborgen.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - 16 april 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig achtste groepers van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.