Contact

x
Enterprise Performance Management

Laat uw organisatie profiteren van actuele inzichten. Neem afscheid van foutgevoelige, standalone spreadsheets en investeer in de waarde van uw eigen bedrijfsgegevens.

Maak financieel onderbouwde voorspellingen

Binnen uw organisatie beschikt u over enorm veel informatie die u kunt analyseren. Het is echter nóg waardevoller om – op basis van gemaakte afspraken – met deze data financieel onderbouwde voorspellingen te doen, sturen op afwijkingen en meer in regie te zijn.

Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen

Enterprise Performance Management zorgt ervoor dat er meer vertrouwen is in uw rapportages. Het zorgt voor betere organisatorische afstemming en zichtbaarheid van uw (financiële) informatie. Hierdoor kunt u beter onderbouwde besluiten nemen en zelfs predictive worden. En dat is wat u nodig heeft door de snel veranderende wereld. Een duidelijke strategie bepalen, slim omgaan met planningen, heldere analyses en vlot optimaliseren is daarbij een voorwaarde.

Stuurinformatie voor de business

Stuurinformatie is niet alleen relevant voor de afdeling Finance. Deze informatie komt het beste tot zijn recht wanneer de business dit ook kan ophalen. De afdelingen inkoop, verkoop of marketing kunnen dan met één druk op de knop zien hoe de performance is. En deze afdelingen kunnen gerichter bijsturen op basis van accurate informatie. Enterprise Performance Management maakt zaken als planning, allocatie, samenwerking en what-if analyses mogelijk. Daarom is EPM hét gereedschap voor bedrijven die hun planningscycli willen verbeteren, verkorten en vereenvoudigen.

Aan de slag met EPM

Het is belangrijk dat u grip krijgt op alle relevante databronnen in uw organisatie en dat de masterdata kwalitatief in orde is. Als expert op het gebied van EPM kan Ctac u daarbij helpen. In samenspraak brengen we uw datalandschap in kaart en bekijken we welke stuurinformatie u nodig heeft. Daarna brengen we uw data-architectuur op orde. Met een praktisch advies en krachtige software tillen we uw Enterprise Performance Management naar een hoger niveau.

SAP Analytics Cloud

Met SAP Analytics Cloud beschikt u over alle functionaliteiten voor analytics op één SaaS-platform. Inclusief planning, predictive analytics en business intelligence (BI). U houdt altijd zicht op de context en bespaart tijd met plannen, analyserenen voorspellen.

SAP BPC

Besteed meer tijd aan de groei van uw bedrijf en minder tijd aan uw boekhouding. Stroomlijn uw planning en realiseer een snellere sluiting van de boekhouding. SAP BPC biedt verschillende mogelijkheden voor planning, budgettering, prognoses en financiële consolidatie.

Je klant verrassen met de kracht van data

Infographic

Klanten verwachten veel. Maak van uw klanten fans door in te spelen op hun wensen. Wat zijn valkuilen en waarmee scoort u een voltreffer? Deze infographic helpt u op weg.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

Checklist BI: zo haalt u meer uit uw data

Checklist

U kunt klanten alleen goed bedienen als u precies weet waar zij behoefte aan hebben. Download de checklist en doe uw voordeel met deze vijf tips over Business Analytics.