Contact

x

ERP oplossingen

Gebruikt u losse programma’s waarmee u uw bedrijfsprocessen ondersteunt? Dan is de kans groot dat u weinig controle op informatiestromen hebt.

ERP oplossingen

Uw medewerkers verrichten veel handmatig werk en dat is foutgevoelig. Natuurlijk heeft u liever één systeem waarin u bedrijfsgegevens eenmalig invoert. U bespaart tijd, kosten en alle medewerkers binnen uw bedrijf beschikt over dezelfde informatie.

ERP oplossingen

Met ERP oplossingen (Enterprise Resource Planning) kunt u veel programma’s in één systeem onderbrengen. Dit zijn bijvoorbeeld programma’s voor logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. U hoeft gegevens maar eenmalig in te voeren en doet dit geheel papierloos. Losse data en verspreide informatie zijn hiermee verleden tijd. Met de implementatie van ERP-oplossingen helpen wij u bij uw digitale transformatie.

In de markt is een grote toename aan SaaS-oplossingen (Software as a Service) zichtbaar. Dit zijn applicaties, waaronder ERP, die via internet als een dienst worden aangeboden. Natuurlijk wilt u al deze onlinediensten met elkaar integreren. Door de toenemende behoefte aan integratieplatformen hebben wij als eerste in de Benelux een nieuw Integratie-Platform-as-a-Service (iPaaS) neergezet. Met behulp van dit integratieplatform kunt u al uw SaaS-oplossingen integreren. Hiermee ontzorgen wij u in de digitale transformatie en de integratie tussen clouds.

Welke ERP oplossing kiest u?

U heeft verschillende mogelijkheden bij de implementatie van een ERP-pakket. Kiest u bijvoorbeeld voor een on-premise of andere cloudoplossing? Daarnaast heeft u de keuze uit een pakket met zoveel mogelijk functionaliteiten (all-in-one) tot een oplossing die is opgebouwd uit verschillende modules (best of breed). Onze ERP-specialisten brengen graag uw wensen in kaart en weten precies welke ERP-oplossing het meest geschikt is voor uw situatie. 

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Doelgroepsegmentatie: wie is je klant dan wel?

Blog - 25 april 2018, Ralph van der Veek, 5 min leestijd

Waarom zie ik op veel sites of nieuwsbrieven nog teksten als ‘speciaal voor u geselecteerd’ of ‘ook interessant voor u’ terwijl ik die producten nog nooit gezocht, gekocht of gebruikt heb?

Nieuw ERP-pakket maakt Comfoor klaar voor groei

Video

In samenwerking met Ctac verbeterde Comfoor een aantal interne processen en selecteerde het bedrijf een gloednieuw ERP-pakket dat naadloos aansluit bij de grensoverschrijdende ambities.

SAP S/4HANA Business Simulation Game

Event - 28 maart 2019 | Omgeving Den Bosch | Bring your own device

Hoe ontdekt u wat een nieuw ERP-systeem werkelijk met uw organisatie doet? Door zelf aan de knoppen te zitten. De SAP S/4HANA Business Simulation Game maakt dat mogelijk.