Contact

x

ERP oplossingen

Gebruikt u losse programma’s waarmee u uw bedrijfsprocessen ondersteunt? Dan is de kans groot dat u weinig controle op informatiestromen hebt.

ERP oplossingen

Uw medewerkers verrichten veel handmatig werk en dat is foutgevoelig. Natuurlijk heeft u liever één systeem waarin u bedrijfsgegevens eenmalig invoert. U bespaart tijd, kosten en alle medewerkers binnen uw bedrijf beschikt over dezelfde informatie.

ERP oplossingen

Met ERP oplossingen (Enterprise Resource Planning) kunt u veel programma’s in één systeem onderbrengen. Dit zijn bijvoorbeeld programma’s voor logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. U hoeft gegevens maar eenmalig in te voeren en doet dit geheel papierloos. Losse data en verspreide informatie zijn hiermee verleden tijd. Met de implementatie van ERP-oplossingen helpen wij u bij uw digitale transformatie.

In de markt is een grote toename aan SaaS-oplossingen (Software as a Service) zichtbaar. Dit zijn applicaties, waaronder ERP, die via internet als een dienst worden aangeboden. Natuurlijk wilt u al deze onlinediensten met elkaar integreren. Door de toenemende behoefte aan integratieplatformen hebben wij als eerste in de Benelux een nieuw Integratie-Platform-as-a-Service (iPaaS) neergezet. Met behulp van dit integratieplatform kunt u al uw SaaS-oplossingen integreren. Hiermee ontzorgen wij u in de digitale transformatie en de integratie tussen clouds.

Welke ERP oplossing kiest u?

U heeft verschillende mogelijkheden bij de implementatie van een ERP-pakket. Kiest u bijvoorbeeld voor een on-premise of andere cloudoplossing? Daarnaast heeft u de keuze uit een pakket met zoveel mogelijk functionaliteiten (all-in-one) tot een oplossing die is opgebouwd uit verschillende modules (best of breed). Onze ERP-specialisten brengen graag uw wensen in kaart en weten precies welke ERP-oplossing het meest geschikt is voor uw situatie. 

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA is een intelligence ERP oplossing die specifiek voor in-memory computing ontworpen. SAP S/4HANA is de digital core die uw onderneming koppelt aan mensen, bedrijfsnetwerken, IoT, big data en nog veel meer.

Microsoft Dynamics NAV

Groeit uw bedrijf en wilt u meer kansen benutten? Microsoft Dynamics NAV helpt u hierbij. Deze ERP oplossing ondersteunt u bij het automatiseren en met elkaar verbinden van verkoop-, inkoop-, operations-, accounting,- en voorraadbeheer.

Zit een generatiekloof Digital Transformation in de weg?

Blog - 21 april 2017, Pieter-Jan Verbeek

De ‘connected world’ vormt ons dagelijks leven. We ervaren de toenemende interconnectiviteit binnen informatiemiddelen. Dit vraagt om aanpassingen in de manier van omgang.

BuzziSpace vertelt over ervaringen met Microsoft NAV

Video

Buzzispace produceert design geluidsisolatie en werkt al drie jaar met de softwareoplossingen van Ctac. In deze video vertelt Operations Manager Martijn Verhoeven over waarom zij voor Ctac kozen.