Contact

x

Microsoft Dynamics NAV

De ERP-oplossing die uw organisatie ondersteunt bij het automatiseren en met elkaar verbinden van de verkoop-, inkoop-, operations-, en F&R processen.

Microsoft Dynamics NAV

Voor elke klant is er een systeem dat het bedrijf tot bloei kan laten komen. Daarom zijn wij—dankzij diepgaande kennis en jarenlange ervaring Gold Partner van Microsoft en platinum partner van SAP. Op deze pagina kunt u terecht voor onze diensten met betrekking tot bedrijfsbeheersoftware Microsoft Dynamics NAV, in gebruik bij meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld, klaar voor de cloud en eenvoudig te configureren voor naadloze aansluiting op uw organisatie.

Microsoft Dynamics NAV in de cloud draaien betekent dat u de benodigde infrastructuur, die u voorheen zelf in huis haalde, afneemt als een dienst. De voordelen hiervan zijn aanzienlijk. U betaalt bijvoorbeeld alleen voor wat u gebruikt en kunt servercapaciteit naar wens opschroeven of verkleinen. Cloudservers zijn daarbij betrouwbaarder dan u zelf wellicht zou kunnen evenaren zonder zeer aanzienlijke investeringen te doen. En het onderhoud? Daar heeft u met de cloud zelf geen omkijken meer naar.

Microsoft Dynamics NAV samen met Microsoft Azure en Office 365

U kunt NAV op Azure te draaien; dit is het cloudplatform van Microsoft. Hierbij betaalt u naar gebruik en hoeft u geen licenties vooraf te kopen. Als Microsoft product werkt Azure uiteraard naadloos met NAV samen en profiteert u van de laatste innovaties van de industrieleider. Werkt u daarbij met Microsoft Office 365 (de cloudversie van de bekende productiviteitssuite), dan maakt u volledig gebruik van de zorgeloze functionaliteit die Microsoft en cloudtechnologie samen kunnen bieden.

Draaien Microsoft Dynamics NAV op de cloud van Ctac

U bent helemaal klaar voor de cloud maar heeft liever een provider dichter bij huis, het liefst in Nederland? Uiteraard kun u dan uw clouddiensten voor Microsoft Dynamics NAV bij Ctac afnemen. Wij bieden cloudcomputing zonder poespas: toekomstgericht, financieel aantrekkelijk en uiterst veilig. U bent bij ons verzekerd van een directe lijn, volledige controle en flexibele betalingsmogelijkheden. Daarbij is Ctac Gold Partner van Microsoft. U kunt dus rekenen op niets minder dan de beste ondersteuning voor NAV.

Ctac's Ctrade in recordtempo klaar voor Dynamics NAV 2018

Persbericht

Ons team wist de bestaande cTrade template binnen enkele dagen om te bouwen en volledig te integreren met Dynamics NAV 2018.

BuzziSpace vertelt over ervaringen met Microsoft NAV

Video

Buzzispace produceert design geluidsisolatie en werkt al drie jaar met de softwareoplossingen van Ctac. In deze video vertelt Operations Manager Martijn Verhoeven waarom zij voor Ctac kozen.