Contact

x
S/4HANA Conversie Package

Zet de eerste stap naar SAP S/4HANA en leg het fundament voor uw toekomstige manier van werken. Zónder uw processen en gebruikerservaring te wijzigen

Herken de winnende hand met S/4HANA

Als organisatie wilt u niet uw voorsprong op het spel zetten. Daarom zoekt u voortdurend naar uw onderscheidend vermogen.

S/4HANA Conversie Package

Als organisatie wilt u niet uw voorsprong op het spel zetten. Daarom zoekt u voortdurend naar uw onderscheidend vermogen. SAP S/4HANA helpt u om deze doelstelling te behalen door uw bedrijf sneller, efficiënter en wendbaarder te laten opereren. Zo speelt u altijd de winnende hand. En kunt u belangrijke stappen zetten door processen te optimaliseren, innovatie aan te jagen, de klanttevredenheid te bevorderen en het gebruikersgemak te verhogen.

Maar niet iedere organisatie wil of kan ook direct overstappen op de nieuwe architectuur van SAP. Een volledige implementatie van een nieuw ERP-systeem vergt veel tijd, geld en een flinke inspanning van de business. Denk aan het (her)opleiden van medewerkers, het opnieuw inrichten van uw werkwijze en het migreren van uw data. Maar u wilt mogelijk wel beschikken over het nieuwste platform. Want daarmee legt u de basis om in de toekomst overige systemen, processen en de gebruikerservaring te verbeteren.

Het fundament voor de toekomst

Er zijn echter ook opties om te converteren naar S/4HANA zonder uw systemen, processen en gebruikers te belasten. Deze oplossing stelt u in staat op de achtergrond het fundament van uw organisatie te vernieuwen en uw masterdata en transactionele data een nieuwe structuur te geven. Daarmee wordt realtime informatie mogelijk en legt u het fundament voor toekomstige verandering.

Bepaal zelf het tempo

Met de S/4HANA Conversie Package van Ctac kiest u voor de stap naar S/4HANA, zónder direct uw processen en gebruikerservaring te veranderen. Deze package is samengesteld om de stap te zetten naar een moderne architectuur en alle belangrijke data om te zetten naar het format van S/4HANA. Daarmee neemt u de noodzakelijke stappen om te starten met S/4HANA. Vervolgens bepaalt u zelf wanneer u nieuwe functionaliteiten inpast en processen verbetert. Zelden was iets zo logisch!

Conversie Package in drie stappen

  1. Validatie – Aan de hand van functionele en technische assessments bepalen we of uw oude architectuur geschikt is voor de S/4HANA Conversie Package.
  2. Uitvoering – De volledige overgang van uw oude architectuur naar S/4HANA en de conversie van uw data. Geleidelijk uitgevoerd en opgedeeld in verschillende bouwblokken om u het gewenste resultaat te garanderen.
  3. Support – Profiteer van projectmanagement dat tot in de puntjes is geregeld en van ondersteuning bij alle vragen en problemen tot twee weken na de livegang. Met duidelijke communicatie naar alle stakeholders en een transparantie bij iedere stap.

Ondersteuning van begin tot eind

Bij Ctac weten we precies wat ervoor nodig is om de stap naar S/4HANA te zetten. Daarom ontwikkelden we deze package om bedrijven van begin tot eind te ondersteunen. Van de assessments om te kijken of u klaar bent voor conversie, tot de daadwerkelijke uitvoering en de ondersteuning van alle betrokken partijen

 

SAP_Qualified_PartnerPackageSolution_R-(1).png

Productsheet: S/4HANA Conversie Package

Behoud uw voorsprong door snel en eenvoudig over te stappen naar SAP S/4HANA met Ctac's Conversie Package - Qualified by SAP

Download productsheet

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

Solution paper

U heeft gehoord van de voordelen van S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Een zorgvuldige afweging van keuzes is gewenst, want uw ERP-systeem bepaalt hoe uw organisatie steen voor steen bouwt aan een succesvolle toekomst.

Profiteer van de gecombineerde kracht van Ctac en S/4HANA

Video

Overstappen op een ERP-systeem is best spannend. Het kost tijd en energie. En hoe gaat u om met uw maatwerk? Met de Ctac Conversie Package stapt u gecontroleerd en zonder ingrijpende veranderingen over naar S/4HANA.

Verandering versnellen in de maakindustrie

Webinar recording

Datagedreven maakbedrijven zijn efficiënter, verminderen verspilling, verhogen hun kwaliteit en onderscheiden zich van de concurrentie. Ze spelen realtime in op veranderende omstandigheden.