Contact

x

Take Control

Je klant verwacht maar één versie van de waarheid. Dat vraagt om een stabiel technisch en organisatorisch fundament. Business en IT alignment in optima forma.

Take Control

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alle informatie over pricing, logistiek en verkopen realtime kunt analyseren.

Take Control

Met Business en IT alignment leg je het fundament voor meer Customer Engagement. Hoe pak je dat slim aan? Systemen die realtime communiceren zijn een eerste voorwaarde.
Ten tweede moeten IT en de business ook organisatorisch samenwerken en op één lijn zitten, overleggen en samen de strategie bepalen. Zodat IT voortaan proactief kan acteren, met businessdoelen in het achterhoofd.

Business en IT: twee handen op een buik?

Business en IT alignment vraagt om een stabiel technisch en organisatorisch fundament. Te beginnen met een organisatie waarbinnen IT en de business samenwerken. Met managers die oog hebben voor de complexiteit van het IT-landschap en IT’ers met businessinzicht. Zo kunnen ze in overleg doelen bepalen en die vertalen naar een strategie en passende IT-omgeving.

Stap twee op weg naar business en IT alignment is het bouwen van een geïntegreerde en flexibele infrastructuur.

De belangrijkste systeemeisen daarvoor? Ten eerste een platform met een in-memory database. Daarmee kun je realtime informatie uit diverse systemen gebruiken in alle processen. Ten tweede moeten je systemen modulair opgebouwd zijn. Daardoor ben je flexibeler. En kan je voortaan met IT-aanpassingen snel inspelen op nieuwe businessmogelijkheden.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Ctac Instore Production

Ctac Instore Production voorspelt waar supermarktklanten behoefte aan hebben, met een continue versbeleving als resultaat. Voorkom derving bij de productie van verse producten op de winkelvloer en ga zo voedselverspilling tegen.

Whitepaper: Verrassen in de klantinteractie

Het hoe en waarom van Customer Engagement in Retail, Wholesale en Manufacturing.

Download whitepaper

Hoe blijft een Formule 1-wagen met BI maximaal presteren?

Blog - 21 februari 2018, Jos van der Sterren, 3 min leestijd

SAP HANA verandert de wereld van analyseren. Wat voorheen uren kostte, kan nu binnen minuten. Dus de verleiding om binnen het core business ERP-systeem rapportages te draaien, is groot.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

Innovatie begint met samenwerking business en IT

Blog

De business en IT werken nog te vaak niet samen, of elkaar zelfs tegen. Dit gaat ten koste van de innovatiekracht en wendbaarheid van het bedrijf. Hoe kun je deze twee stakeholders bijeen brengen?