Contact

x

Geef richting aan Digitale Transformatie

Organisaties profiteren van nieuwe mogelijkheden en kansen die het resultaat zijn van verregaande digitalisering. Laat Machine Learning, Artificial Intelligence en robotisering in uw voordeel werken.

Profiteer van nieuwe mogelijkheden en kansen

Organisaties overal ter wereld profiteren van nieuwe mogelijkheden en kansen die het resultaat zijn van verregaande digitalisering. Maar hoe laat u zaken als robotisering, Machine Learning en Artificial Intelligence in uw voordeel werken? Hoe geeft u vorm aan uw eigen digitale agenda?

Digitale Transformatie

De Digitale Transformatie is overal. We bevinden ons op moment in de tijd waarop allerlei technologieën tegelijkertijd volwassen worden. Miljarden apparaten zijn verbonden. Systemen verhuizen naar de cloud worden intelligent, zelflerend en zijn steeds beter in staat om autonoom te opereren. De wereld is mobiel. De wereld is verbonden. De combinatie van al deze trends en ontwikkelingen maakt dat technologische ontwikkeling zich niet in een rechte lijn voltrekt, maar exponentieel. Bedrijven die deze ontwikkelingen in hun voordeel laten werken, veranderen de wereld. Maar welke keuzes moet u maken? Welke stappen kunt u het beste zetten.

Maak Digitale Transformatie toepasbaar

Wij zijn van mening dat u Digitale Transformatie vooral tastbaar en praktisch toepasbaar moet maken. Het creëren van vertrouwen in IT staat daarbij centraal. Net als het hebben van een digitale agenda. Het formuleren van zo’n agenda begint met de vraag wat uw ambitie is en op welke vlakken u wilt innoveren. Wilt u de Customer Experience verbeteren? Anders optrekken met partners? Moeten uw medewerkers anders gaan werken? Of misschien wel alles tegelijk. In het realiseren van die ambities speelt technologie een essentiële rol. Op het niveau van transacties. Op het niveau van processen. En misschien wel voor uw hele bedrijfsmodel.

Ctac helpt u om gericht na te denken over deze onderwerpen en de samenhang te zien. Door uw eigen kennis over uw vakgebied te combineren met onze inhoudelijke en technische kennis, helpen wij u om nieuwe stappen te zetten, nieuwe modellen te introduceren en de wereld van uw medewerkers en uw klanten positief te veranderen.

Intelligent netwerk

Digitale Transformatie wordt gedreven door de mogelijkheden van technologie. Het succes van de verandering wordt beïnvloed door thema’s als Artificial Intelligence en Machine Learning.

Digitaal Platform

Digitale Transformatie ontstaat op het moment dat u nieuwe technologische mogelijkheden in uw voordeel laat werken. Van IoT en cloud tot Machine Learning en Artificial Intelligence.

Digitale Behendigheid

Digitalisering rukt op in alle facetten van uw organisatie. Van marketing tot finance, van logistiek tot service. Optimaal meebewegen in die ontwikkeling vraagt digitale behendigheid.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - 29 augustus 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Cloud - Ctac ontzorgt Vivare met digitale transformatie

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”

Webinar: Business Process Monitoring

Webinar - 27 september 2018

Het is een behoorlijke uitdaging om alle schakels van een bedrijfsproces te monitoren. Kunt u erop vertrouwen dat alle applicaties om processen te stroomlijnen juist met elkaar communiceren?