Contact

x

Digitaal Platform

Digitale Transformatie vraagt om een geïndustrialiseerd platform. Geef richting aan transformatie en innovatie met het juiste digitale platform voor uw branche.

Drijfveren van succes

Digitale Transformatie ontstaat op het moment dat u nieuwe technologische mogelijkheden in uw voordeel laat werken. Van IoT en cloud tot Machine Learning en Artificial Intelligence. Een succesvolle transformatie vraagt echter wel om een stabiel fundament in de vorm van een industrial digital platform.

Digitaal platform

Digitale Transformatie draait om het vermogen van organisaties om nieuwe technologie te gebruiken voor het verbeteren van transacties, het optimaliseren van processen of zelfs het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen. Het fundament onder die transformatie, is een flexibel, open en schaalbaar bedrijfssysteem dat fungeert als centraal digitaal platform voor uw innovaties.

De basis onder uw organisatie

Dat open platform is de motor onder uw organisatie en dient als het centrale verzamel- en doorgeefpunt van al uw data. Het is de plek waaraan u makkelijk nieuwe (cloud-) oplossingen van derden koppelt die uw systeem verrijken, uw mogelijkheden uitbreiden en u helpen te innoveren. Het is boven alles de plek waar u samenwerking tussen medewerkers, partners en klanten stroomlijnt.

Wij ontwikkelen dergelijke digitale platforms voor diverse branches. Met onze oplossingen geven wij richting aan Digitale Transformatie bij onder meer woningcorporaties, retailers, groothandelsbedrijven en modebedrijven.

Geef richting aan uw eigen Digitale Transformatie

Wilt u richting geven aan uw eigen digitale transitie met behulp van een krachtig, geïndustrialiseerd digitaal platform? Dan praten wij u graag bij over de mogelijkheden.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve app binnen enkele weken.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Zo krijgt u weer grip op uw multi-cloud omgeving.

Download whitepaper

Cloud security en de nieuwe benadering: transparantie in een verborgen wereld

Blog - 9 mei 2018, Rob Wismans, 4 min leestijd

Zeg je data security dan zeg je vandaag de dag GDPR. Maar de veiligheid van organisaties staat natuurlijk compleet los van 25 mei. Het is een onderwerp van alle tijd.