Contact

x

Geef ruimte aan digitaal talent en innovatie

Digitale Transformatie vraagt om mensen die digitaal behendig zijn én om een organisatie die ruimte geeft aan innovaties.

De vraag naar digitaal behendige medewerkers

Digitalisering rukt op in alle facetten van uw organisatie. Van marketing tot finance, van logistiek tot service. Dat vraagt om mensen die digitaal behendig zijn. En het vraagt om een organisatie die dat is.

Digitale Behendigheid

Digitale Transformatie behelst veel meer dan introduceren van nieuwe, slimme technologie. Want die slimme technologie wordt gebruikt door mensen. Het succes van uw investeringen in hard- en software, wordt bepaald door het plezier, het enthousiasme en het gemak waarmee mensen met die systemen werken.

Geef innovatie de ruimte

Maar met voldoende digitaal-behendige medewerkers bent u er nog niet. Want Digitale Transformatie vraagt ook om een organisatie die klaar is voor innovatie. Dat betekent dat u uw mensen ook de ruimte moet geven om te experimenteren. Het betekent dat u uw teams en uw mensen in staat moet stellen om digitale proeftuintjes op te zetten waar ze nieuwe ideeën uit kunnen proberen. De meest succesvolle kunt u oppakken en uitrollen. Zo versnelt u innovatie. Zo versnelt u transformatie. 

Ctac helpt u op weg

Wij helpen u om innovatie handen en voeten te geven binnen uw organisatie. Denk aan sessies waarin we u helpen om na te denken over nieuwe, innovatieve manieren om uw klanten te bedienen. Denk aan het ontwikkelen van een Proof of Concept of een mock-up om een nieuw idee te toetsen. Of denk aan praktische trainingen waarmee u uw mensen helpt om hun digitale vaardigheden uit te breiden en nieuwe, innovatieve oplossingen maximaal te benutten.

Trainingen

Praktische trainingen volgens de HITTM-methode, waar u de kans krijgt zoveel mogelijk ervaring op te doen. De theorie is beperkt tot het noodzakelijke. Het gaat tenslotte om het praktisch resultaat.

Solution Adoption

Zodra u een project heeft afgerond bepalen de gebruikers het rendement. Wij verhogen het succes door de gebruikers vooruit te helpen. Met onze methode voor Solution Adoption borgen we de aandacht voor communiceren, veranderen en trainen.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - 29 augustus 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Ctac en SAP ontwikkelen samen innovatieve oplossing

Video

In het SAP Mobile Innovation Lab ontwikkelde Ctac en SAP een innovatieve oplossing op basis van data analyses, predictive analytics en clustering om het tijdschriftenassortiment van Audax te optimaliseren.

SAP S/4HANA Business Simulation Game

Event - 13 december 2018 | SAP s’-Hertogenbosch | Bring your own device

Hoe ontdek je wat een nieuw ERP-systeem werkelijk met jouw organisatie doet? Door zelf aan de knoppen te zitten. De SAP S/4HANA Business Simulation Game maakt dat mogelijk.