Contact

x

Business Productivity

U bent steeds minder op kantoor maar wilt altijd snel en eenvoudig toegang tot uw digitale werkplek. Persoonlijke informatie in één oogopslag, samenwerken als nooit tevoren en efficiënter vergaderen dan u gewend bent.

De transitie van kantoorwerk naar kenniswerk

Kantoorwerk heeft zich in rap tempo ontwikkeld tot kenniswerk. Kenniswerkers halen informatie op, produceren documenten, delen kennis en werken samen. Dat doen ze in een volledig genetwerkte wereld waarin informatie steeds sneller geproduceerd en verspreid wordt, maar ook steeds vluchtiger wordt.

Digitale werkplek en uw business productivity

In tegenstelling tot de kenniswerkers zijn traditionele kantoren nog steeds heel hiërarchisch. Hoe ondersteunt u deze dynamische manier van werken en sluit u optimaal aan bij de dagelijkse uitdagingen die kantoorwerk met zich meebrengt? Hoe voorkomt u information overload en helpt u kenniswerkers zo productief mogelijk te zijn?

Het faciliteren van kenniswerkers vraagt om slimme digitale tools die optimaal aansluiten bij hun manier van werken. Het vraagt om tools die de gebruiker centraal stellen en helemaal klaar zijn voor de dagelijkse uitdagingen die het werken in een kennisomgeving met zich meebrengt. Of het nou gaat om efficiënt samenwerken met collega’s of het delen van kennis via een digitale werkplek.

Klaar voor de toekomst met een digitale werkplek

Weet u hoe uw organisatie er over vijf jaar uitziet? Heeft u dan nog wel een kantoor? Uw bedrijfsvoering speelt zich online af. Uw teams werken meer en meer in de cloud. Altijd en overal werken op elk device is voor de meeste bedrijven de nieuwe realiteit. Om deze manier van werken mogelijk te maken binnen uw organisatie, moet u keuzes maken. Hoe kunt u uw medewerkers zo goed mogelijk faciliteren zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst? Ga aan de slag met een digitale werkplek.

Office Automation

Overleggen, documenten delen, samenwerken, kennis vinden en delen… het gebeurt steeds vaker in de cloud. Altijd en overal werken op elk device is voor de meeste bedrijven de nieuwe realiteit.

Collaboration

Succes valt en staat met het vermogen om efficiënt samen te werken. Overleggen, beslissen, delen van documenten, versiebeheer: nieuwe technologie laat teams efficiënt en effectief samenwerken.

Solution Adoption

Wanneer u aan de slag gaat met slimmer werken en vergaderen, wilt u een vliegende start kunnen maken. Wat zijn de drie voorwaarden voor een gestroomlijnde adoptie van dergelijke oplossingen?

Microsoft Office 365

Office 365 biedt flexibele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare applicaties voor kennisdeling en samenwerking. Daarbij maakt het niet uit of u online of offline werkt. En het maakt niet uit of u liever uw computer, tablet of telefoon gebruikt.

Microsoft SharePoint

Welkom bij de nieuwe manier van samenwerken. Met SharePoint maakt u kennis met innovatieve manieren om uw werk te delen en met anderen samen te werken, om uw projecten en teams te ordenen en om mensen en gegevens te zoeken.

Desktop-as-a-Service (DaaS): hoe het werken leuker maakt

Blog - 1 oktober 2018, Ron Janssen, 3 min leestijd

Technologie brengt ons ver. Zó ver, dat we er inmiddels van uitgaan dat we altijd en overal soepel aan de slag kunnen. We verwachten dezelfde User Experience, waar we ook aan het werk zijn.

Wat is de toegevoegde waarde van Advanced Forms?

Video

Bedrijven helpen op het gebied van output management; Dat was wat Hajo Kanters, directeur van Quadira, voor ogen had toen hij zijn bedrijf oprichtte. In deze video vertelt hij over de samenwerking met Ctac.

Webinar ‘Digitale werkplekken bij woningcorporaties’

Webinar Recording

Voor Paul Vos kent de digitale werkplek geen geheimen. Hij weet precies uit te leggen wat een digitale werkplek is, hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is.