Contact

x

Transport Management

Transport is complex. Er zijn veel carriers met eigen mogelijkheden, onmogelijkheden en prijzen. Hoe zorgt u dat elke zending tijdig op de juiste plek belandt zonder dat u erop toelegt?

De klant bepaalt waar en wanneer u moet leveren

In de demand driven supply chain bepaalt de klant waar en wanneer u moet leveren. De keuzes die u maakt op het gebied van transport management, zijn daarom steeds belangrijker. U wilt tenslotte betaalbaar en op tijd leveren.

Transport Management

Misschien werkt u met grote zendingen die door transporteurs bij uw klanten verdeeld worden. Misschien heeft u ook eigen chauffeurs. En mogelijk werkt u met kleine zendingen waarvoor u pakketvervoerders zoals DHL en PostNL inschakelt. Het resultaat is een komen en gaan van chauffeurs die allemaal zo snel mogelijk met de juiste lading willen vertrekken, bij voorkeur met zo min mogelijk lucht in hun laadbak.

Slimme multi carrier selecties

Al deze transportbewegingen kunnen aardig in de papieren lopen. Veel organisaties worstelen met de complexiteit die hierdoor in de keten ontstaat. Er zijn immers veel modaliteiten en vervoerders, allemaal met eigen diensten en prijsstructuren. U wilt daar efficiënt sturing aan kunnen geven op basis van inzichten van alle aspecten in de supply chain zoals een goede of slechte performance van uw vervoerders, fabriek, land, cost center, op materiaal- of klantniveau.

Intelligente technologie kan transport management niet alleen eenvoudiger maken, maar ook winstgevender. Wij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw transporten en stellen u in staat om volledig in control te zijn over uw transportprocessen en -kosten. Zodat u niet alleen de servicebelofte aan uw klanten waar kunt maken, maar ook efficiënter werkt en uw marge vergroot.

TranspariX

Wat zijn de behoeften van uw klanten nu en over 5 jaar? De klantverwachtingen veranderen razendsnel. Same-day delivery, real-time inzicht in orders, eenvoudig producten retourneren en ga zo maar door.

SAP Transportation Management (TM)

De eindvraag van uw (potentiële) klanten staat centraal door de gehele supply chain. Daarom is het belangrijk dat u inzicht heeft in iedere stap van de supply & demand chain. Maar hoe gaat u om met de complexiteit die daarmee ontstaat in de keten?

EWM Quickscan

Haalt u alles uit uw organisatie? Maak gebruik van de EWM Quickscan en krijg direct inzicht in de mogelijkheden tot het verbeteren van uw organisatie.

Doe de scan

Flexibiliteit en schaalbaarheid door automatisering supply chain

Blog - 26 juni 2018, Johan Looijmans, 3 min leestijd

Schaalbaarheid in volume beheersen om sneller te kunnen groeien, meer mogelijkheden om value added services te bieden en solide tracking en tracing.

Papierloos werken bij The Greenery met SFC

Video

The Greenery werkt vanaf de bron tot het distributiecentrum van haar klanten met het systeem SAP. Dankzij de SAP-implementatie is de supply chain optimaal ingericht.

Webinar: Transport in de demand driven value chain

Webinar Recording

Onze transport-expert duikt in de demand-driven value chain, een werkwijze die supply chains écht in staat stelt terug te gaan naar de basis;