Contact

x

Office of the CFO

Het Office of the CFO is de onmisbare partner van de business. Nu verandering de belangrijkste constante geworden is, hebben organisaties behoefte aan rust, grip en inzicht. En dat is precies waar de CFO en zijn team voor zorgen.

Verandering als constante factor

Snel veranderende businessmodellen, strengere regels, zwaardere rapportage-eisen; verandering is een continue factor geworden. Het Office of CFO zorgt binnen die hectiek voor stabiliteit. Onder meer door voor gestroomlijnde financiële processen en heldere cijfers te zorgen die het fundament vormen.

Office of the CFO

In het Office of the CFO komen alle lijnen samen. De CFO en zijn collega’s zorgen immers voor grip en controle op de financiële stromen. Daarmee ontstaat een gedegen en betrouwbaar informatiefundament.

De impact die technologie heeft op de finance-functie is niet te onderschatten. De afdeling finance heeft niet alleen de beschikking gekregen over veel meer data, maar ook over steeds geavanceerdere tools om die data te analyseren. Nu is het de uitdaging om niet te verdrinken in al die informatie en die gegevens slim in te zetten. Enerzijds om de organisatie op de juiste manier te sturen en tijdig te anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Anderzijds om transparant te werken en voor vlekkeloze verslaglegging te zorgen.

Office of the CFO als partner van de business

Als Business & Cloud integrator helpen wij onze klanten om het Office of the CFO uit te laten groeien tot een volwaardige partner van de business. Dat doen we door kennis van finance te combineren met diepgaande expertise op het gebied van data, proces, organisatie en systemen.

Dit stelt ons in staat om onze klanten, zoals Finance Controllers en Reporting Managers, te helpen om hun datastructuur op orde te brengen en zowel gestroomlijnde financiële processen en rapportages te realiseren en probleemloos te voldoen aan de eisen van stakeholders en toezichthouders.

Het stelt ons bovendien in staat om organisaties te helpen om op detailniveau te sturen op basis van de beschikbare, relevante data. Wij helpen het Office of the CFO om data beter te stroomlijnen en handmatige acties te elimineren zodat er nog sneller gerapporteerd kan worden. Zo wordt de business controller een volwaardige partner van de business.

Core Finance & Fast Close

Het Fast Close proces vraagt om grip op data en een gestroomlijnd proces. Vlot afsluiten is daarmee een geweldig fundament onder inzicht en transparantie.

Performance Management

Uw organisatie beschikt over een geweldige hoeveelheid financiële informatie. Enterprise Performance Management laat deze kennis in het voordeel werken van de hele organisatie.

Regulatory Reporting

De regels op het gebied van financiële verslaglegging worden steeds strenger. Complex? Dat hoeft het niet te zijn. Maak van financiële verslaglegging een gestroomlijnd proces.

Hoe blijft een Formule 1-wagen met BI maximaal presteren?

Blog - 21 februari 2018, Jos van der Sterren

SAP HANA verandert de wereld van analyseren. Wat voorheen uren kostte, kan nu binnen minuten. Dus de verleiding om binnen het core business ERP-systeem rapportages te draaien, is groot.

Je Klant verwacht één versie van de waarheid - Take Control

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.